20 joves de la Junta Insular de NNGG d'Eivissa assistiran a la IV Escola d'Estiu


Actualizado 2/7/2009 15:09:51 CET

EIVISSA, 02 de jul.(EUROPA PRESS)

L'organització juvenil del Partit Popular a les Illes Balears organitza el seu IV Escola d'Estiu, que tindrà lloc els pròxims dies 3, 4 i 5 de juliol en Cala d'Or (Santanyí) i on participaran joves de Noves Generacions de tot l'arxipèlag, entre els quins s'inclouen 20 joves d'Eivissa.

En aquestes jornades es crearan diferents grups de treball per tractar diversos temes d'actualitat. Participaran com ponents José Luis Ayllón, secretari general del grup popular, que impartirà una conferència sobre 'Llibertat a la Xarxa', Román Piña, jurista i historiador, Juan Manuel Moreno, coordinador nacional del PP en política autonòmica i municipal i la presidenta i Eurodiputada, Rosa Estarás, segons van avançar des de l'agrupació.

També haurà una taula rodona on participaran representants de mitjans de comunicació de les illes per debatre sobre "Llibertat de premsa".

Segons va exposar el president insular i vicepresident regional, Rafa Triguero, des de la NNGG-Illes Balears "s'aposta fermament per la formació dels nostres dirigents locals i insulars", de manera que, ha matisat, "una escola de formació d'aquestes característiques és una clar exemple del nostre compromís".

A més, Triguero ha destacat que "el prestigi de les conferències, taules de debat i ponents farà que aquesta escola d'estiu sigui un referent dins de les organitzacions polítiques de les nostres illes".