El 40% de les solteres espanyoles opina que Balears és el millor destí per desconnectar i conèixer gent interessant


Actualizado 24/8/2010 20:59:30 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

Quatre de cada deu solteres espanyoles (40 per cent) opinen que Balears és el millor destí per desconnectar, tenint en compte que consideren que les seves cales d'aigües cristal·lines, la seva gent i el seu ambient constitueixen el "teló de fons per passar unes vacances inoblidables, conèixer persones interessants i qui sap si trobar parella".

Així ho posa de manifest una enquesta feta per Parship, l'agència en línia per a la recerca de parella estable, mitjançant la qual s'ha entrevistat durant el mes d'agost a 800 solters i solteres, inscrits en la pàgina web www.parship.es.

Concretament, es va preguntar als enquestats quin és el lloc d'Espanya ideal per passar unes vacances de solter o soltera donant com a resultat que Balears és un "paradís per a elles".

En el cas dels homes, ells prefereixen deixar la platja per a una altra ocasió i escapar-se a la tranquil·litat de la muntanyes del nord d'Espanya, de manera que Astúries es posiciona com destí ideal per gairebé el 50 per cent dels solters espanyols.

D'altra banda, tant per a elles com per a ells, les costes andaluses i el País Basc se situen també al 'Top 4' de destinacions estiuencs per a solters, mentre que l'Espanya central, les costes valencianes o les grans urbs com Madrid o Barcelona es queden a la cua dels destins favorits en temporada d'estiu.