Agenda informativa d'Europa Press per avui dijous, 16 de juliol, a Balears


Actualizado 16/7/2009 11:25:12 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

09.55.- Reunió del Consell de Patrimoni Històric d'Espanya per debatre diferents assumptes relatius a la política patrimonial de l'Estat. Palacio de la Almudaina.

10.00.- La directora de l'Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs, presentarà el I Màster Oficial en Polítiques d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere. Conselleria d'Afers Socials.

10.00.- La tècnica de la Direcció General de Responsabilitat Social Corporativa del Govern explicarà la subvenció destinada al foment de l'ocupació autònoma i dirigida a emprenedors. Direcció General de Joventut (Avinguda Alemanya, 13 baixos).

10.00.- La consellera de Treball i Formació, Joana Barceló, acudirà a l'assemblea anual de la Unió de Pensionistes, Jubilats i Prejubilats de la UGT. Conselleria de Treball.

10.45.- La consellera d'Educació i Cultura, Bárbara Galmés, presentarà l'avanç dels resultats de les proves d'avaluació de Quart de primària i Segundo de Secundaria. Biblioteca Can Salas.

11.00.- La presidenta de Emaya, Cristina Cerdó, inaugurarà el sistema de tractament addicional al secundari. Edar II (Camí Fons s/n).

11.30.- UM valorarà el nou model de finançament autonòmic. Seu de UM.

11.30.- L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, visitarà la nova urbanització d'És Pil·larí. Intersecció entre el camí de Son Fangs i la primera entrada a la nova urbanització d'És Pil·larí.

11.30.- La consellera insular de Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, presentarà el festival 'Aixeca't amb el hip hop'. La Misericòrdia.

11.30.- El president de Sa Nostra, Fernando Alzamora, presentarà els resultats de la campanya 'Participa'. Centre de Cultura Sa Nostra.

11.30.- La Federació d'Associacions de Veïns de Palma valorarà l'ordenança de soroll proposta per l'Ajuntament. Seu de la Federació (c/Montenegro, número 8-1r).

12.00.- El president del Govern, Francesc Antich, inaugurarà el nou edifici del Consell Superior d'Investigacions Científiques. Camí del Vedrà del Campus Universitari de la UIB.

13.00.- El conseller de Medi Ambient, Miquel Ángel Grimalt, presentarà la campanya publicitària contra incendis 'Ni un foc al bosc'. Conselleria de Medi Ambient.

20.00.- Presentació del número 200 de la Revista 'El Mirall'. Can Alcover (c/de Sant Alonso, 24).