Air Nostrum ofereix 80.000 bitllets des de 27,71 euros per viatjar des de Balears a set destinacions peninsulars


Actualizado 8/8/2008 17:50:01 CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Ago. (EUROPA PRESS) -

La companyia aèria Air Nostrum ofereix un total de 80.000 bitllets des de 27,71 euros per viatjar des de Balears a Màlaga, Alacant, Barcelona, Madrid, València, Santander i Valladolid, que es podran adquirir a través del web site d'Iberia, així com també a Serviberia i a agències de viatge, tot i que en aquests dos últims casos el preu final podria variar per diferents càrrecs d'emissió.

Així ho va anunciar l'aerolínia, en un comunicat emès avui, en què matisa que aquests bitllets d'anada i tornada --que inclouen les taxes--, que són només per "facilitar els desplaçaments" dels residents, es poden adquirir fins dilluns 25 d'agost per volar des d'aquesta data fins el 31 d 'octubre.

Concretament, l'oferta és vàlida per enllaços operats per la companyia entre Eivissa i Màlaga, Alacant, Barcelona, Madrid i València; així com entre Mallorca i Santander, València i Valladolid; i, des de Menorca a Madrid i València. Enllaços que podran ser aprofitats pels turistes peninsulars potencials amb tarifes des de 49,21 euros per trajecte per viatges d'anada i tornada.

Air Nostrum va recordar que, tenint en compte que el nombre de places és limitat, com més aviat es realitzi la reserva majors possibilitats hi ha d'aconseguir bitllets als preus indicats. De fet, l'oferta també inclou bitllets per als balears des de 37,71 euros per trajecte 'tot inclòs' per viatges d'anada i tornada, així com des de 47,71 euros.

Entre les condicions a les quals aquesta sotmesa aquesta tarifa promocional, la companyia també va destacar que requereix passar tres dies --o bé dissabte a la nit-- en destí. Així com que per accedir a aquesta promoció cal fer la compra dels tiquets amb un mínim de 14 dies d'anticipació.

Cap recordar que Air Nostrum és la companyia líder de l'aviació regional espanyola, ja que realitza més de 3.000 vols setmanals amb una flota amb una antiguitat mitjana de 3,5 anys, i que està composta per 67 avions. I amb la qual opera en vuit països d'Europa i Nord d'Àfrica, entre els quals va transportar el 2007 un total de 5,7 milions de passatgers.