Alaior acull la trobada de noves tecnologies Cibermix


Actualizado 24/11/2010 15:47:08 CET

MENORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

Alaior acollirà dijous i divendres la trobada de noves tecnologies Cibermix, un esdeveniment organitzat per la Fundació Cibervoluntaris amb el suport del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i la col·laboració de Telefónica.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar als veïns del municipi, amb independència de la seva edat i formació, sobre les possibilitats que ofereix l'ús de les noves tecnologies i els avantatges que suposa tenir amplada de banda al poble.

L'esdeveniment, que serà inaugurat per l'alcalde d'Alaior, Pau Morlà dijous a les 11 hores, es desenvoluparà al centre de Cultura de Sant Diego i tots els interessats podran accedir al recinte de manera gratuïta.

Els cibervoluntaris guiaran als assistents en tallers d'iniciació a internet i els ajudaran a descobrir les possibilitats de la tecnologia aplicada a la recerca d'ocupació, el comerç electrònic, les xarxes socials, els blocs o l'administració electrònica.

Alhora, l'espai inclourà una zona de navegació lliure, una àrea d'oci en família i un apartat de videojocs, dels quals es podrà gaudir entre les 10 i les 14 hores i les 17 i les 20 hores durant dos dies consecutius.