Alfonso Ribas, Cellers Can Rich i La Savina, premiades per la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera


Actualizado 25/11/2009 16:23:28 CET

EIVISSA, 25 Nov. (EUROPA PRESS)

La Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera premiarà divendres que ve a les tres millors empreses de l'any, en una primera edició en la Cambra concedirà el premi a Alfonso Ribas S.A., a Cellers Can Rich i a La Savina de Formentera.

Segons ha destacat la Cambra en un comunicat, Alfonso Ribas S.A. és una empresa tradicional, pionera a les Pitiüses en el transport públic. Porta 80 anys treballant en el sector del transport de viatgers. Ha estat premiada amb la Medalla al Mèrit en transports, i a l'any 2004 ha estat elegida com la millor empresa de Transport Regular de Viatgers per Carretera d'Espanya.

Per la seva banda, Cellers Can Rich serà premiada per ser pionera en el seu sector sabent transformar l'impuls de la producció de vi tradicional en l'elaboració d'uns vins de qualitat. A més la Cambra ha subratllat que permet al vi pitiús "competir sense complexos al mercat nacional".

Respecte a La Savina de Formentera, serà premiada per ser una petita empresa familiar que després de quatre generacions dedicats al negoci han sabut adaptar-se als nous temps i a la seva tecnologia i ha ajudat a convertir a Formentera en un destí turístic de primer ordre.

A més, la Cambra farà una menció especial a l'empresa Cervesa Estrella Dam, per l'anunci publicitari que ha permès descobrir a moltes persones l'illa de Formentera, així com el Club Nàutic d'Eivissa, que si bé no és una empresa, "mereix el suport i reconeixement de la Cambra per la tasca que al llarg d 'aquests 84 anys d'existència ha fet, potenciant el sector nàutic".

El premi, de caràcter honorífic, consisteix a un guardó dissenyat pel Premi Nacional de Joieria, establert a Formentera, Enric Mayoral. El premi està inspirat en les algues de Posidònia ja que representa a les dues illes de les Pitiüses.