Hidalgo: "El destí de la construcció era un magatzem, però es va convertir sense jo saber-ho en un habitatge"


Actualizado 5/5/2008 17:14:06 CET

PALMA DE MALLORCA 5 de maig (EUROPA PRESS)

L'exalcalde d'Andratx, Eugenio Hidalgo, ha reconegut avui durant les preguntes formulades pel seu advocat defensor, Rafael Perera, i pels magistrats que presideixen les Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma que la construcció que va realitzar en un terreny ARIP de la seva propietat era un habitatge, tot i que tenia la intenció de construir un magatzem agrícola. "El destí era un magatzem, però es va convertir sense jo saber-ho en un habitatge", va subratllar.

Durant les preguntes formulades pel seu advocat, Hidalgo va recalcar que, al tenir les llicències atorgades per l'Ajuntament i per la Comissió d'Urbanisme, va pensar que la construcció "era totalment legal" i va assenyalar que el seu "error" va ser desviar-se del projecte inicial de l'enginyer agrònom, Gabriel Cañellas, i haver ampliat els dos porxos del recinte.

Alhora, va assenyalar que tenia pensat que la construcció es pogués usar per "fer torrades els diumenges" i per pernoctar alguna vegada, tot i que va manifestar desconèixer que aquest tipus d'activitats al lloc podien canviar l'ús agrícola de la construcció.

L'ex primer edil també va mantenir que des de l'Ajuntament s'albirava perfectament la construcció que va realitzar, pel que no va tenir cap intenció d'ocultar-la ni va tenir por que algú pensés que era una il·legalitat, i alhora va recordar que va convidar a menjar dues vegades a tots els membres del consistori al lloc.