Antich acudeix a l'acte de col·locació de la primera pedra de la nova escoleta d'És Vedranell a Sant Josep


Actualizado 25/11/2009 16:54:31 CET

EIVISSA, 25 de novembre (EUROPA PRESS)

El curs 2010/2011 el municipi eivissenc de Sant Josep tindrà una nova escoleta a Sant Agustí (Sant Josep) que donarà plaça a 74 alumnes de primer cicle d'educació infantil d'entre zero i tres anys.

Aquest matí el president del Govern, Francesc Antich, el president del Consell d'Eivissa, Xico Tarrés i l'alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas van acudir a l'acte de col·locació de la primera pedra d'aquesta infraestructura amb un període d'execució de 12 mesos i una inversió global de més d'un milió d'euros, 444.000 euros els aporta la Conselleria d'Educació del Govern i el Consell d'Eivissa es fa càrrec dels una mica més de 600 mil restants.

A Sant Josep també es preveu ampliar l'escoleta de Sa Raval amb la construcció de 37 noves places. La Conselleria destinarà 222.000 euros per a aquests treballs que començaran aviat, ja que la idea és que tant l'escoleta d'És Vedranell com l'ampliació de Sa Raval estiguin llistes el setembre de l'any que ve.

El president ha recordat que el Govern destinarà al voltant de 2'3 milions d'euros per impulsar l'educació de zero a tres anys a les Pitiüses. Fins a Sant Josep arribaran 666.000 euros que són la suma de les obres a És Vedranell i Sa Raval, amb aquestes dues infraestructures educatives el municipi tindrà en 2010 un total de 148 places públiques per escolaritzar a nens en aquest tram educatiu.

Xico Tarrés ha explicat que "l'etapa de zero a tres anys sempre quedava en mans de qui es pogués fer càrrec dels nens perquè moltes famílies no podien pagar el cost d'una escoleta privada".