Antonio Vera, nomenat nou intendent de la Policia Local


Actualizado 19/8/2011 21:37:25 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Ago. (EUROPA PRESS) -

Antonio Vera ha estat nomenat aquest divendres com a nou intendent de la Policia Local de Palma. Llicenciat en Psicologia i en Criminologia, Vera cobrirà la plaça que fins ara ostentava Nicolás Herrero, el qual no ha assistit a l'acte d'investidura, que s'ha desenvolupat a la sala de plens de l'Ajuntament, per assumptes familiars.

Així, Vera, que ha cursat diversos màsters en Seguretat i Psicopatologia, ha estat 'Major' de la Policia Local i Cap de la unitat Territorial de Nord, i ha format part del professorat associat de l'Escola Balear de l'Administració Pública (EBAP).

En aquest sentit, l'alcalde de Palma, Mateo Isern, ha destacat del nou intendent el seu "gran bagatge professional" i els seus 27 anys de trajectòria a l'àrea de les forces de seguretat.

Per aquesta raó, Isern ha assegurat que Vera és la persona "adequada" per al càrrec, ja que ha estat un policia que s'ha "format" als carrers de Palma com a policia de barri, per la qual cosa "coneix" els problemes de la ciutadania.

Finalment, a l'acte també han acudit el cap superior del Cos Nacional de Policia de Balears, Bartolomé Campaner, i el coronel cap de la guàrdia Civil, Basilio Sánchez Rufo, a més de comandaments de la Policia Local de Palma i del Cos de Bombers.