Armengol considera que Ordinas té "poca vergonya" per "frivolitzar" amb els diners de tots


Actualizado 4/12/2008 13:25:55 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, va considerar avui que l'ex gerent del Centre de Desenvolupament Econòmic de les Balears (CDEIB), Antonia Ordinas, té "molt poca vergonya" per "frivolitzar" amb una qüestió "tan greu" com és haver-se apropiat de diners públics.

Així es va pronunciar en relació amb les declaracions emeses ahir per Ordinas, a la seva sortida de la presó, qui va afirmar a preguntes dels periodistes que està escrivint un llibre titulat "La cançó del Colacao". Cal assenyalar que Ordinas va amagar 200.000 euros sota el seu jardí en una llauna de Colacao. Segons el parer d'Armengol, en lloc de "jugar" amb aquest tema, l'ex gerent, acusada de sengles delictes de corrupció, deuria "demanar perdó" a la ciutadania.

Armengol va considerar que si l'exalt càrrec del Govern de Jaume Matas es disposa a escibir un llibre sobre la seva experiència a la presó i amb semblant títol, està "malament", i si no és cert i només pretenia ironitzar amb la situació, "encara és pitjor", va postil·lar la presidenta del Consell.