Associació de Donants de Sang de Mallorca i Festival Park signen un conveni per recolzar les donacions al recinte


Actualizado 25/11/2009 15:09:51 CET

Les dues entitats col·laboraran per a la promoció de la donació de sang i la conscienciació dels valors de solidaritat i altruisme

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) - -

L'Associació de Donants de Sang i el centre comercial Festival Park han signat un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats col·laboraran per a la promoció de la donació de sang i la conscienciació dels valors de solidaritat i altruisme.

El conveni ha estat signat en les instal·lacions del centre comercial entre el gerent de Festival Park, Juan Góngora, i el president de l'Associació de Donants de Sang, Llorenç Vallori, i reuneix entre d'altres aspectes el suport i la cessió d'espais de manera gratuïta per part del centre comercial a l'Associació de Donants de Sang per a la promoció de la donació de sang i la conscienciació de valors com la solidaritat i el voluntariat.

La col·laboració entre les dues entitats es porta a terme de manera habitual, és per aquest motiu que "s'ha volgut signar un conveni de col·laboració i estrènyer encara més la seva relació", segons ha informat l'Associació en un comunicat. Els resultats de les col·lectes realitzades al centre comercial són acollides pels visitants amb molt d'entusiasme, durant l'any passat han estat un total de 175 donacions les que es van realitzar al recinte, mentre que en el que portem d'any 2009 es pot fer un balanç molt positiu ja que les donacions han augmentat arribant fins ara a un total de 241 donacions.

Per a l'Associació de Donants de Sang és molt important que entitats tant públiques com privades recolzin i col·laborin amb la finalitat de poder promocionar i augmentar les donacions de sang i conscienciar a la població de la importància que tenen els valors de solidaritat i altruisme.

L'acte va reunir a més a molts dels voluntaris de l'Associació a Marratxí que "van voler agrair al centre comercial la seva implicació i la seva activitat de suport a l'associació". Així, i segons l'acord, les dues entitats estudiaran futurs projectes conjunts que es puguin fer a benefici de la promoció i la difusió de valors solidaris i altruistes com és la donació de sang.