El Grup Eroski a Balears es troba en "procés de recuperació" després de la vaga


Actualizado 16/6/2008 20:15:43 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 de juny (EUROPA PRESS)

El Grup Eroski es troba en "procés de recuperació" tot i que encara no posseeix les quantitats que "ens agradarien" després de la vaga del sector del transport per carretera que es desenvolupa des de fa una setmana a la Península.

En declaracions a Europa Press, el director d'Eroski-Balears, Fernando Pereda, va explicar que els 145 supermercats que el Grup posseeix en tot l'arxipèlag es troben "normalitzant els estocs" i "recuperant la calma".

Per a això, s'està restaurant el servei "des de les diferents plataformes de la Península a Balears".

Pel que fa a l'afluència de clients va expressar que és també d'una "situació de normalitat" i que únicament a començament de la setmana passada es va constatar "un repunt en les vendes" a causa de l'"aprovisionament" que van realitzar alguns compradors.

Els únics problemes pel que fa a proveïment que va tenir Eroski van ser en peix, tot i això, es va aconseguir suplir "gràcies al de les Illes".

Les patronals convocants de l'atur, Fenadismer, Confedetrans i [Antid], van decidir avui suspendre'l "temporalment" per a "no causar més perjudicis a la malmesa economia del sector", si bé asseguren que mantindran la seva reivindicació amb mobilitzacions.

El primer d'aquests actes de protesta serà una manifestació convocada a Madrid per a aquest dimecres dia 18. La marxa partirà de la Plaza de Colón fins al Ministeri de Foment i "en principi" es realitzarà a peu, tot i que no descarten la presència d'"algun vehicle", va indicar avui el president de Fenadismer, Julio Villaescusa, en roda de premsa.