La situació de Mercapalma és "d'absoluta normalitat"


Actualizado 16/6/2008 17:06:24 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 de juny (EUROPA PRESS)

El mercat de Mallorca, Mercapalma, es troba en una situació "d'absoluta normalitat" després de l'entrada, des de divendres passat, tant de productes com de camions plens de càrregues, després de la vaga convocada pel sector del transport a la Península.

En declaracions a Europa Press, fonts de l'Ajuntament de Palma van destacar que Mercapalma està "proveït" ja que els majoristes havien "deixat reserves" abans de què es produís la vaga com a mesura per evitar la falta de subministrament.

Segons van detallar, divendres passat ja va ser una jornada de "normalitat" i els únics problemes pel que fa a la falta de proveïment van succeir dimarts i dimecres.

Durant aquests dies, "va faltar la carn de pollastre" i algunes fruites i verdures procedents d'Almeria i Múrcia ja que "no podien transportar els productes en origen".

La vaga de transportistes va començar el passat 9 de juny i, segons un comunicat conjunt emès avui per les patronals Fenadismer, Confedetrans i Antid, avui es va suspendre temporalment.

Les organitzacions, tot i que mantenen les seves reivindicacions, van adoptar aquesta decisió amb l'objectiu de "no ocasionar més perjudicis a la malmesa economia del sector".

Tot i això, mantenen la seva voluntat de buscar solucions per sortir de la crisi, promovent la "realització d'altres actes i mobilitzacions".