Les substàncies confiscades a la xarxa de tràfic d'anabolitzants té un valor de mercat d'uns 100.000 euros


Sustancias Anabolizantes Inacutadas.
EUROPA PRESS
Actualizado 19/8/2011 16:02:22 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Ago. (EUROPA PRESS) -

Les substàncies confiscades a la xarxa internacional d'anabolitzants que operava a Palma i que ha estat desarticulada aquesta setmana, tenen un valor de mercat d'uns 100.000 euros. Les substàncies anaven a ser distribuïdes entre gimnasos i consumidors finals relacionats amb el món del culturisme.

Així ho han assenyalat l'inspector en cap del Grup de Crim Organitzat de l'Udico del Cos Nacional de Policia, Antonio Suárez, i el tinent cap de l'Equip contra el Crim Organitzat de les Balears de la Guàrdia Civil, Juan Carlos González, els qui han comparegut davant dels mitjans per informar de l'anomenada com Operació Eixam.

Suárez ha assenyalat que en total han estat detingudes tretze persones -onze d'elles a Mallorca i dues altres a València-, els qui suposadament es dedicaven a importar substàncies anabolitzants de [Bulgaría] per mitjà d'empreses de paqueteria, les quals distribuïen després en gimnasos de l'illa pertanyents als propis detinguts o bé per mitjà d'entrenadors personals als consumidors finals.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)