Aviba demana a l'administració que elabori protocols d'actuació per fer front a "qualsevol vicissitud"


Actualizado 10/12/2010 19:57:45 CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de l'Associació d'Agències de Viatges de Balears (Aviba), Sylvia Riera, ha demanat a l'administració que elabori un "protocol d'actuació" davant de "qualsevol vicissitud" que pugui afectar al sector turístic de les illes, com la que s'ha produït fa una setmana amb el tancament de l'espai aeri.

Durant el seu discurs en la lliura de guardons Aviba 2010, Riera ha demanat als polítics presents a l'acte que "escoltin" als professionals del sector ja que, malgrat que "vénen les eleccions", no és un moment per "perdre el temps", sinó que cal "arremangar-se tots". Segons ha reiterat, es deu "fer pinya", "necessitem més" de la classe política.

Riera, a més, ha exigit una "posició contundent" a les autoritats i ha reclamat que es "acabi ja" la construcció del Palau de Congresos de Palma o que, al port de la capital balear, s'ofereixi el que la demanda dels creuers sol·licita. Alhora, pel que fa a la reforma de la Platja de Palma, ha indicat que aquesta no ha de ser únicament un "rentat de cara" que es "paralitzi per qüestions electoralistes", sinó que cal "actuar" en aquesta zona turística madura.