Balears acull des d'avui la Setmana del Disseny 2008 amb la presència d'especialistes de reconegut prestigi


Actualizado 5/5/2008 17:55:37 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) - -

Avui ha començat a Balears la Setmana del Disseny 2008, una iniciativa que desenvoluparà diverses activitats a Mallorca, Menorca i Eivissa fins al pròxim dia 9 de maig, en què participaran especialistes i dissenyadors de reconegut prestigi d'àmbit nacional i internacional.

La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, va presentar aquest matí al costat del director gerent de l'Institut de Desenvolupament Industrial, Àngel Pujol, i el director de l'àrea de disseny de l'IDI, Antoni Femenias, el programa i objectius de la Setmana del Disseny, que pretén impulsar la incorporació del disseny i la innovació a les organitzacions empresarials de les Illes.

Alhora, segons va exposar Vives "es vol contribuir a la formació i actualització dels professionals del disseny d'aquesta comunitat, mostrant les tendències i propostes que marquen l'actualitat del disseny".

La Setmana del Disseny 08 tindrà diferents tipus d'activitats, com ara taules rodones a càrrec d'experts en disseny i la comunicació, tallers i exposicions en les quals es mostraran les obres i creacions de diferents dissenyadors.

Així, l'Edifici de la Fundació La Caixa va acollir avui la primera taula rodona sobre disseny de moda, que ha comptat amb la participació de Ramón Fano, Ànima Aguilar, Leonor Pérez i Andrés Aberasturi.

En els pròximes jornades es preveu la participació de prestigiosos dissenyadors d'àmbit nacional com Pati Núñez, Manuel Bañó, Silvia Prada i Pere Hernández, entre d'altres.