El Ballet de Moscou torna l'agost a Balears amb una gira de cinc representacions a Mallorca, Eivissa i Menorca


Actualizado 17/6/2009 18:24:20 CET

PALMA DE MALLORCA, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

El Ballet de Moscou tornarà l'agost a Balears, amb dos de les seves representacions més conegudes arreu: 'Giselle' i 'El Llac dels Cines'. Les actuacions tindran lloc entre els dies 16 i 21 d'agost en una gira per Mallorca, Menorca i Eivissa.

Les actuacions s'emmarquen en la nova gira per Espanya que està preparant el Ballet de Moscou, com sempre amb els millors solistes de Rússia, segons ha informat avui a Europa Press l'organització que ha destacat que es tracta d'un dels ballets "més estimats pel públic de les Illes".

Així, 'Giselle' tindrà lloc el dia 16 d'agost en Can Ventosa (Eivissa); el dia 18 es presentarà 'El llac dels cignes' al Auditórium de Palma; el dia 19 d'agost 'Giselle' arribarà al Auditórium de Palma; el 20 d'agost 'El Llac dels Cignes' es representarà al Auditórium de Alcudia i, finalment, el dia 21, 'Giselle' es traslladarà fins al Teatre Principal de Maó.

El ballet de Moscou, dirigit per coreògraf Timur Faiziev, ha estat fundat en en 1989. Està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavsky i és ara per ara una de les companyies més importants del seu país.

Des de la seva fundació ha realitzat més d'un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món, el Japó, la Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc. En 1991, la companyia ha estat elegida pel genial Rudolf Nureyev per a la seva última gira per Europa. El Ballet de Moscou posseeix un extens repertori on destaquen títols com El llac dels cignes, Trencanous, la Bella dorment, Somni d'una nit d'estiu i les seves últimes produccions Carmen, Don Quijote i Romeo i Julieta.