Es Baluard realitzarà una jornada de portes obertes i oferirà un espectacle del Circ Bover durant la Nit de l'art


Actualizado 18/9/2008 13:40:14 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Museu Es Baluard realitzarà avui una jornada de portes obertes i, a partir de les 21.30 hores, els integrants del Circ Bover oferiran un espectacle de màgia i misteri, amb motiu de la denominada Nit de l'Art.

En un comunicat, Es Baluard va remarcar que totes les seves sales d'exposicions romandran obertes fins a les 00.00 hores de la nit, amb les mostres temporals 'En Privat 1' i la nova selecció de la col·lecció permanent sobre els anys 80.

El Circ Bover, per part seva, es presentarà com una fusió de diferents disciplines i entre les actuacions a destacar haurà acrobàcies, bicicletes, pallassos i bufons. Alhora, la música acompanyarà els actors allà on vagin, de la mateixa manera que les pantalles situades a les terrasses, que projectaran tot el que ocorri en els diferents espais.

Així, el públic podrà gaudir d'una visió múltiple i en directe de l'esdeveniment i haurà de recórrer el museu per veure totes les actuacions ja que els artistes actuaran simultàniament en diferents punts del centre cultural.

L'espectacle es realitzarà sota la direcció de Sebastià Jordà , la direcció musical de Jon Cilveti, el vestidor de Margalida Mayol, el projecte audiviosual de Deborah Cobos i el maquillatge de Pilar Moreno.