Bauzá avisa que el Comitè de Direcció del PP "no serà ambigu" amb Onieva i assenyala que actuarà amb "contundència"


Actualizado 25/11/2009 16:46:38 CET

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a Balears, José Ramón Bauzá, ha avisat avui que el Comitè de Direcció d'aquest partit "no serà ambigu", sinó que actuarà amb "contundència", després que el president de la Junta Local de Calvià, Manuel Onieva, li exigís la setmana passada la seva dimissió després d'acusar-lo de "mentir".

En una roda de premsa, Bauzá ha remarcat que el Comitè de Direcció del PP té les coses "absolutament clares", si bé ha insistit que serà dins del fòrum intern del partit i "mai en el fòrum extern", on s'actuï de manera "contundent, tal com es mereixen els esdeveniments".

Preguntat sobre si considera que les paraules d'Onieva responen a una sèrie de moviments polítics pensant en la celebració d'un nou Congrés Regional en què s'elegeixi a un nou president del PP balear, Bauzá ha subratllat que des que va assumir aquest càrrec, té una responsabilitat, que és "l'assumir la unió del nostre partit amb el lideratge, la visió i projecció de futur que nostres militants i la societat es mereixen". Així, ha remarcat que "des del primer moment" es va comprometre a "complir aquesta responsabilitat".

El líder dels populars a les illes ja va anunciar dilluns passat que s'analitzarà en el fòrum intern del seu partit la petició de dimissió que li va fer Onieva, qui ha considerat que ha quedat demostrat que Bauzá "mentia", a causa que des de Calvià mai es va parlar que ell fos a presentar una candidatura a l'Alcaldia de manera "definitiva", sinó únicament provisional, tal com ha passat en un sopar celebrat dissabte passat en el Casino de Mallorca.