Bonet qualifica de "destructiva" la moció sobre la seva reprovació i assegura que ha contestat al 76% de les preguntes


Actualizado 2/7/2009 17:19:02 CET

PALMA DE MALLORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

El conseller de presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, ha considerat avui "destructiva" i dotada de "falta de sentit" la moció presentada pel PP amb l'objectiu de reprovar la seva gestió a l'entendre que aquesta ha pecat de "falta de transparència" -segons els populars- i ha assegurat que el seu departament ha contestat al 76 % de les preguntes presentades per l'oposició.

El ple de la institució insular ha rebutjat la moció del PP que també preveia complir al més aviat possible els acords aprovats per unanimitat, així com la presentació en el pròxim ple del dia 30 de juliol el nou Reglament Orgànic per procedir a la seva aprovació inicial.

Sobre aquest assumpte, també es va referir Bonet qui ha remarcat el seu convenciment que aquest s'aprovarà tot i que, va incidir,es realitzarà en el ritme marcat per l'equip de govern de la institució.

Els consellers que van intervenir per part dels grups UM, Bloc i PSOE, Miquel Àngel Flaquer, Joana Lluïsa Mascaró i Miquel Ramon, respectivament, van justificar el seu vot en contra de la proposta popular en la "responsabilitat" en el càrrec exercida pel conseller de presidència. Així, Ramon ha remarcat que l'oposició té "dignitat política" gràcies a Bonet, a qui va atorgar un "notable alt" en la seva gestió.

(HAURÀ AMPLIACIÓ)