La Caixa informa sobre els efectes del canvi climàtic mitjançant tallers formatius en el port de Palma


Actualizado 20/5/2008 20:34:33 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

L'Obra Social "la Caixa" presentarà demà a Palma la nova campanya mediambiental de sensibilització sobre els efectes del canvi climàtic al mediterrània, a través d'uns tallers formatius situats en el port de Palma, en una aula mòbil.

A l'acte de presentació acudirà demà el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, i la primera tinent d'alcalde i regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma, Cristina Cerdó, els quals visitaran al seu torn el veler 'Vell Marí', que recorrerà el litoral mediterrani portant a terme campanyes d'educació ambiental, i al llarg del seu recorregut, el vaixell realitzarà exploracions dels efectes del Canvi Climàtic sobre espècies com el Coral.

En les sessions educatives es proposen alternatives i mesures que estan a l'abast de tot el món per poder pal·liar els efectes negatius del canvi climàtic. Alhora, cal destacar que aquesta iniciativa es desenvolupa en col·laboració amb la Fundació CRAM.

A la presentació també participaran el director executiu de La Caixa a Balears, Robert Leporace; el director de l'Àrea de Medi Ambient i Ciència de l'Obra Social de La Caixa, Xavier Bertolín; i el director de la Fundació CRAM, Ferran Alegre.