Cambres insulars europees promocionaran conjuntament la nàutica d'esbarjo com a principal oferta turística


Actualizado 20/5/2008 21:45:04 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

La Xarxa de Cambres de Comerç i Indústria Insulars de la Unió Europea (Insuleur), entre les quals es troba la Cambra de Comerç de Mallorca, promocionarà de manera conjunta la nàutica d'esbarjo com a producte turístic de les illes de la Mediterrània, davant d'altres destinacions turístiques competidores.

Així ho va informar la Cambra en un comunicat, en què va explicar que el Consell d'Administració d'Insular va acordar ahir, a Brussel·les, impulsar accions com el desenvolupament d'un portal a Internet que s'anomenarà 'innonautics'.

El president de la Cambra de Mallorca i vicepresident d'Insuleur, Juan Gual, va assenyalar que la unió d'aquestes regions permetrà competir millor davant d'altres destinacions turístics com Turquia, Croàcia i Carib.

L'òrgan d'Insuleur, reunit a la seu del Comitè Econòmic i Social Europeu de Brussel·les, va acordar avançar en la creació del portal que reunirà l'oferta del sector nàutic del Mediterrània, de manera que en el projecte participen inicialment les Cambres de Comerç de Mallorca, Tenerife, Lefkas (Grècia), Ajaccio (Còrsega) i Càller (Sardenya).