Cancel·lat el concert de Placebo d'aquesta nit a Mallorca per problemes logístics


Actualizado 20/7/2010 17:15:46 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El concert que Placebo anava a oferir aquesta nit al Parc de n'Hereveta al municipi mallorquí de Porreres ha estat cancel·lat per problemes tècnics.

El motiu de la suspensió de l'esdeveniment és que els tràilers que la banda havia de transportar en Ferri des de València a Mallorca no han pogut partir del port valencià, a causa de l'overbooking que l'empresa Acciona ha generat en un viatge per al que els organitzadors del concert ja havien reservat i confirmat l'espai necessari per als camions de Placebo.

Segons ha informat l'organitzador del concert, al llarg de les últimes 24 hores Acciona "no ha estat capaç de donar una solució al problema que ells mateixos havien provocat". "Hem buscat alternatives per transportar el material per no haver de cancel·lar el concert, però no ha estat possible trobar una via que permetés carregar tot l'equip que la banda porta en el seu tour europeu i que resultava indispensable per oferir l'actuació", asseguren.

Tant Placebo com els organitzadors lamenten "profundament" la cancel·lació del concert d'aquesta nit a Mallorca i demanen disculpes a tots els seguidors de la banda, ja que, tot i tots els esforços "no ha quedat més remei que suspendre l'actuació".

Alhora, han assegurat que estan intentant reubicar la data de Mallorca el setembre i en les pròximes hores s'informarà sobre aquesta qüestió. Si no fos possible, es procedirà a la devolució de l'import de les entrades adquirides a la major brevetat.

Placebo continuarà dijous que ve la seva gira espanyola amb el concert que oferiran a la Fira de Mostres de Valladolid, per finalment recalar divendres en el Festival de la Guitarra de Còrdova.