Cañizares nega haver mantingut relacions sexuals amb les cinc menors que asseguren haver-se ficat al llit amb ell


Actualizado 24/11/2010 19:38:29 CET

Diu al jutge que la seva relació amb 'El Brujo' "no era prou íntima com per parlar de sexe"

EIVISSA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'ex futbolista del Reial Madrid i del València Santiago Cañizares ha negat aquest dimecres que hagi mantingut relacions sexuals amb les cinc menors que asseguren haver-se ficat al llit amb ell, perquè l'hi havia ordenat Tomás Arroyo Rodríguez, 'El Brujo', qui està sent jutjat a Eivissa per presumptament abusar sexualment de 13 menors entre 1995 i 2006.

Cañizares ha declarat per videoconferència davant de la secció de reforç de l'Audiència Provincial, desplaçada a l'illa, i ha recalcat que la relació que mantenia amb 'El Brujo', de 55 anys, "no era prou íntima com per parlar de sexe".

L'ex guardameta valencianista ha assenyalat que la seva relació amb Arroyo, qui s'enfronta amb una pena de 138 anys de presó per 13 delictes continuats d'abús sexual amb abús de superioritat i per altres sis delictes del mateix tipus en els quals suposadament va actuar com cooperador necessari, era "escassa".

En aquest sentit, l'ex internacional espanyol ha dit que es veien amb una periodicitat "bimensual". Concretament, ha indicat que a Eivissa tan sols es veien a l'estiu, durant la "setmana o deu dies" que ell passava de vacances.

Ha assegurat, a més, que quan quedaven en la més gran de les Pitiüses sempre ho feien en presència del seu llavors dona i els seus fills. Acompanyats per aquests, precisament, ha reconegut que va acudir a sopar, juntament amb 'El Brujo', a un restaurant que una de les denunciants té en Portinatx.

Cañizares ha reconegut que veia al suposat mentalista fora de l'illa, en concentracions a les quals assistia amb el seu equip de futbol. I és que, segons el seu testimoni, 'El Brujo' mantenia en 1997, data que el va conèixer, relació amb altres futbolistes del Reial Madrid, club en el qual jugava, com Raúl González, Pedja Mijatovic, Rafael Alkorta o José María Gutiérrez, 'Guti'.

En el seu cas, Cañizares ha manifestat que Arroyo el va ajudar a "aixecar l'ànim i a apreciar les coses bones que tenia en la vida". Per aquests serveis, l'exjugador madridista assegura que no li ha demanat, ni diners, ni regals.

També ha assegurat que mai s'ha plantejat si 'El Brujo' tenia realment poders sobrenaturals, tal com ell li deia. "Tomás estava convençut que tenia un do i que d'una manera paranormal feia el bé a persones malaltes", ha ressaltat.

L'ex porter del Reial Madrid sí que ha reconegut haver tingut una relació més estreta amb Alberto C.C., l'altre acusat en el procés per al que el fiscal demana 34 anys per sis delictes continuats d'abusos sexuals amb abús d'autoritat.

Sobre Alberto C.C., Cañizares ha explicat que acudia a la consulta que aquest té en el gimnàs que la seva mare té a Eivissa per rebre tractaments de fisioteràpia i osteopatia. "És un noi alegre i de fàcil tracte", ha assegurat de l'altre acusat.