La cantant Patti Smith se suma a la candidatura de la Serra de Tramuntana a patrimoni mundial de la Unesco


Actualizado 20/7/2010 17:30:09 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

La cantant Patti Smith i la seva banda s'han adherit a la campanya 'Mou un dit per la Serra', una iniciativa que impulsa el Consell de Mallorca que pretén tenir el suport ciutadà perquè la Serra de Tramuntana sigui declarada patrimoni mundial per la Unesco.

En un comunicat, el Consell de Mallorca ha informat que Patti Smith ha signat perquè la Serra de Tramuntana sigui declarada patrimoni de la humanitat de la Unesco, dins de la categoria de paisatge cultural. Tota la seva banda, els tècnics i el mànager del grup també s'han adherit a la proposta que la Institució Insular impulsa des de fa més de dos anys a través del Departament de Territori amb la celebració de diferents jornades informatives i de campanyes de suport.

Patti Smith ha passat uns dies per Mallorca i va actuar al jardí del palau dels comtes d'Aiamans de Lloseta davant d'un miler de persones. També va poder signar exemplars de la seva biografia 'Érem uns nens' als seus lectors mallorquins.

Les firmes de Patti Smith and her band se sumen a les més d'11.400 firmes de suport a la Serra. En Facebook, la candidatura té més 8.700 seguidors.

Així, mitjançant la campanya 'Mou un dit per la Serra', el Consell pretén aconseguir el màxim suport de la ciutadania i donar a conèixer el projecte de la declaració universal. Diverses personalitats del món de la música també han recolzat a la Serra, com Santiago Auserón, els components del grup Franz Ferdinand i John Mayall. Fa poc, l'actor Michael Douglas també ha signat a favor de la declaració.