Cerdó remarca que s'ha "intentat donar cabuda a tots" a la llista de Nadal però que només es podia incloure a 98 persone


Actualizado 17/6/2009 18:26:15 CET

PALMA DE MALLORCA, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

La membre de l'Executiva d'UM, Cristina Cerdó, ha assegurat avui que s'ha "intentat donar cabuda a tots" a la llista de compromissaris de Palma impulsada per l'expresident del partit, Miquel Nadal, però que únicament es podia incloure a 98 persones quan existeixen 700 que avalen la candidatura.

Així s'ha expressat Cerdó en declaracions als periodistes als passadissos de l'Ajuntament de Palma durant el Debat de l'Estat de la Ciutat, abans que aquesta nit els militants de la formació hagin de votar entre les dues llistes per a compromissaris de la capital balear. Tot i això, totes dues donen suport al la ratificació al Congrés del pròxim 11 de juliol del nomenament de Miquel Àngel Flaquer com a líder dels 'uemites'.

Cerdó ha remarcat que s'ha realitzat un "esforç molt important per integrar a tot el món" a la llista que representarà a Palma. D'altra banda, cal destacar que ahir, un grup d'afiliats del partit va anunciar la confecció d'una llista completa de compromissaris que inclou persones que "s'han significat" en la tasca feta a Palma durant els últims anys i que "vol aportar la seva experiència" en aquesta nova etapa del partit, davant de la "negativa de consens" per part de Nadal.

Així, a 24 hores de la celebració de l'Assemblea del Comitè Local de Palma d'UM van justificar aquesta llista en la "necessitat del partit de recollir totes les opcions" i després de "no haver estat possible l'acord per a una llista única davant de la negativa del sector de Nadal a aquesta possibilitat".

En concret, entre els compromissaris que integren aquesta llista es troben Matias Baron, Mateu Calafell, Pere Ramon, Rosa Vaquer, Toni Borras, Miquel Duran, Mateu Sedano, Mateu Canyelles, Antònia Vidal, Coloma Munar i Maria Rodríguez.