La col·lecció balear 'Sweetdreams Eivissa' exposarà a la fira de moda CPM de Moscou


Actualizado 24/8/2010 21:21:39 CET

SANTANDER/PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

La col·lecció balear 'Sweetdreams Eivissa' participarà en la quinzena edició de la fira CPM --Collection Première Moscow--, que es farà del 6 al 9 de setembre del 2010.

La major plataforma de moda de Rússia reunirà a més de 1.300 col·leccions de tot el món, 30 d'elles espanyoles, que presentaran la temporada que ve primavera-estiu.

En aquesta plataforma --líder internacional entre els esdeveniments de moda de l'est d'Europa per a moda femenina, masculina, infantil, moda jove, llenceria i bany, pell, marroquineria, accessoris, festa i núvia-- es presentaran, en una superfície total de 37.122 m2, més de 1.300 col·leccions procedents de 31 països. La moda d'Espanya tornarà a tenir un gran protagonisme a Moscou després de ser el cinquè país amb major nombre d'expositors en CPM, per darrere d'Alemanya, Itàlia, França i Turquia.

Des dels seus inicis el setembre del 2003 amb 350 marques i 7.500 visitants, les seves xifres s'han multiplicat. La passada edició de febrer del 2010 ha registrat a prop de 1.200 marques (un increment del 20% en comparació de setembre 2009) procedents de 30 països i 17.200 visitants professionals.

Per aquesta raó, amb la finalitat de donar suport a les exportacions nacionals, les empreses espanyoles estan emparades per l'Icex, Institut de Comerç Exterior, sota un pavelló nacional que promocionarà la imatge de MODAESPAÑA a Rússia gràcies a les seves ajudes en concepte de participació en fira, enviament de mercaderia, participació en desfilades, etcètera.

Per la seva banda, FEDECON tornarà a col·laborar amb Icex per aconseguir trobar agents o distribuïdors per a tots aquells expositors de CPM que no comptin amb un soci local. A més, algunes cambres de comerç, com la de Madrid i la d'Ourense, s'han sumat a l'hora d'ajudar a les empreses.

Dins del Pavelló Espanyol, unes 35 empreses nacionals exposaran en aquesta edició de CPM, en què es presentaran les col·leccions per a primavera/estiu 2011. Gairebé totes les regions de la geografia espanyola presenten l'estendard de la seva moda en aquest certamen moscovita que atreu a més de 17.000 compradors professionals, no només procedents de l'àrea de Moscou, sinó de més de 50 països, sobretot d'aquells que estan vinculats històricament al que era l'antiga Unió Soviètica.

A l'àmbit de moda femenina, masculina i accessoris, Espanya està representada per les marques Caramel, Alba Conde, Javier Cañas-Etiem, TMX, Rivela i Mino Mora (Galícia); Escorpí, Isabel de Pedro, Danniel Brunni, Pau Torras, Anna Mora & Brunella, Drago Tèxtil, Situada Murt, Nice Things, Bolena i Rosario Puñales (Catalunya); Jota & Ge (Biscaia); Antonio Sangoo i Melissa (Canàries); Savage Culture (Cantàbria) i Sweetdreams Eivissa (Balears). Per part seva, el sector de la moda íntima i bany té les marques UDY (Madrid) i Jaycris J&C (Madrid).

D'aquí a l'àrea 'CPM KIDS', que acull a les col·leccions de moda infantil, el pavelló nacional presentarà, sota la coordinació de ASEPRI (Associació de Productes per a la Infància), les col·leccions Custo Growing, Condor, Schuss i Bóboli (Catalunya); Agatha Ruiz de la Prada, Garvalín, Biomecanics i Barcarola (Llevant); i Majoral (Andalusia).