El Consell afirma que un hipòdrom en la Platja de Palma incentivarà l'oferta turística alternativa de la zona


Actualizado 2/7/2009 18:31:53 CET

PALMA DE MALLORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

El conseller de presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, ha afirmat avui que el trasllat de l'hipòdrom de Son Pardo a la Platja de Palma, previst per la Institució Insular, permetrà incentivar l'oferta alternativa de la zona i repercutirà de manera "positiva" sobre el turisme.

Durant el ple celebrat avui i en resposta a una pregunta formulada pel conseller popular Fernando Rubio sobre el projecte, Bonet ha explicat que de moment es troba en fase d'estudi i ha manifestat que és iniciativa de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca i té el suport tant de la Federació Hotelera com de la Federació Balear de Trotada.

Així, va augurar que projectar l'hipòdrom en la Platja de Palma "serà bo per al turisme i sobretot si els sectors hotelers i de la trotada estan d'acord".

Cap recordar que després de fer-se públic el projecte, l'Associació Hotelera de la Platja de Palma (AHPP) ha denunciat el seu "total desconeixement" entorn de l'hipòdrom projectat a la zona i fet públic pel Consell, asseverant que cap representant de la Institució Insular ni la Federació Balear de Trotada han entrat en contacte amb l'entitat hotelera per presentar-li la iniciativa.

D'aquesta manera, els hotelers van expressar la seva sorpresa davant d'aquest projecte així com la seva "sorpresa per no conèixer-lo i, per tant, no poder beneir-lo ni rebutjar-lo". En aquest sentit, l'AHPP ha manifestat entendre que les declaracions realitzades sobre aquesta qüestió pel president de la Federació Hotelera de Mallorca, Antoni Horrach, al reconèixer que hi ha hagut converses amb el Consell sobre la futura infraestructura, "han estat a títol personal perquè no ostenta la representació de l'associació de la zona".