El Consell d'Eivissa dóna a conèixer en diaris nacionals la qualitat dels agroturismes de l'illa


Actualizado 17/06/2009 18:20:26 CET

EIVISSA, 17 de juny. (EUROPA PRESS)

El Consell d'Eivissa ha difós en diferents mitjans de comunicació de l'àmbit nacional un article on ressalta que els agroturismes d'Eivissa "garanteixen una estada agradable i discreta, lluny del turisme de masses".

La publicació d'aquest reportatge s'ha efectuat a través del portal 'comunicacionempresarial.net', textes del qual es publiquen en rotatius com 'La Gaseta dels Negocis', 'Avui' i 'El Periódico de Catalunya'.

També destaca les delícies de la gastronomia i invita a descobrir "l'Eivissa desconeguda, on el visitant podrà gaudir d'una experiència única i inoblidable".

La distribució dels articles recollits en comunicacionempresarial.net es realitza com encartament en mitjans de premsa d'àmbit nacional i s'efectua de manera conjunta amb una distribució tècnica sectorial personalitzada, per correu, que assegura la seva difusió al sector interessat.

Comunicacionempresarial.net destaca en la seva pàgina especial d'oci i temps lliure que "aquesta meravellosa illa sempre ha destacat i ha estat mundialment coneguda per la seva llum, l'oci nocturn, la bellesa de les seves platges i les recòndites cales, però existeix a Eivissa la seva part interior, menys coneguda, amb un atractiu propi, que la fan un destí ideal on passar uns dies o unes vacances diferents".

El reportatge, que s'ha realitzat amb la col·laboració de la Fundació per a la Promoció Turística d'Eivissa, afegeix textualment que "per poder gaudir del que ens ofereix l'interior d'Eivissa resulta ideal optar per allotjar-se en una de les Cases i Hotels Rurals d'Agroturisme de les quals l'illa disposa d'una variada oferta".

Sobre aquesta qüestió, especifica que es tracta de cases pajeses restaurades, respectant el seu estil arquitectònic i el seu caràcter rústic, situades en un entorn tranquil, ple de pau i aromes gairebé oblidats, que permeten al viatger gaudir del gust tradicional de la vida rural i alhora de totes les comoditats i prestacions que ofereixen els establiments turístics d'alta qualitat.