Consell d'Eivissa i Govern estudiaran aquest dimecres el finançament de la moda Ad-Lib i la situació del sector


Actualizado 16/6/2008 18:47:31 CET

EIVISSA, 16 de Juny (EUROPA PRESS)

Els responsables del Consell d'Eivissa i de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, mantindran una reunió aquest dimecres, 18 de juny, per estudiar el cofinançament de la promoció de la moda Ad-Lib.

Així ho ha assegurat avui el conseller de Desenvolupament Empresarial i Treball, Joan Serra Mayans, qui va explicar que el departament de promoció industrial del Govern Balear és l'encarregat d'atorgar l'aportació econòmica autonòmica per potenciar aquest sector, alguna cosa que es plantejarà en l'esmentada reunió.

El conseller, va afirmar també, en declaracions a Europa Press, que demà s'analitzarà l'estudi que s'ha realitzat amb la finalitat d'estudiar com "fer valer la marca Ad-Lib". Assumpte sobre el qual va agregar es tracta que el sector s'impliqui de manera directa en la presa de decisions i en el finançament de la promoció de la marca.

Respecte la data de realització de la Passarel·la Ad-Lib 2008, Serra Mayans va anunciar que s'efectuarà "segurament" en el mes de setembre i que l'objectiu és "optimitzar els recursos del sector i d'aquesta cita així com veure com pot tenir més incidència".

A més, va destacar que s'ha emprès un nou procés per promocionar la moda d'Eivissa i Formentera a través d'una exposició de manera itinerant en col·laboració amb tots els dissenyadors on es transmet "la idea i imatge Ad-Lib".

Alguns dels enclavaments en els quals va estar present el sector, a través de mostres, són Madrid, Barcelona o Berlín, i, "a finals d'agost, s'acudirà a Miami". Es tracta d'una campanya de promoció en l'àmbit internacional que per Serra Mayans és "molt efectiva" per promocionar la moda de les Pitiüses.