El Consell d'Eivissa rep 226 sol·licituds de llicències de taxis temporals de les 136 ofertes


Actualizado 11/3/2008 18:08:57 CET

EIVISSA, 11 de març (EUROPA PRESS)

El Consell Insular d'Eivissa ha rebut un total de 226 sol·licituds de llicències estacionals de taxis per optar a les 136 ofertes pels diferents Consistoris de l'illa. 140 d'aquestes corresponen a titulars i 86 a assalariats.

Segons va explicar avui el conseller de Mobilitat del Consell Insular, Albert Prats, aquestes dades posen de manifest la decisió acceptada "i justificada" de la institució que denota que els dos col·lectius estan interessats a obtenir aquestes llicències.

La majoria de les sol·licituds s'han efectuat a Eivissa, on les 52 llicències per assignar hauran de sortejar-se entre les 99 sol·licituds presentades. També en Sant Josep s'ha produït un important desfasament entre l'oferta de 26 llicències i les 61 demandes recollides.

Alhora, Prats va apuntar que a partir d'avui la institució analitzarà tots els expedients que una vegada revisats s'enviaran als diferents ajuntaments amb una petició d'informe perquè siguin aquests els qui donin compte de les possibles deficiències trobades als textos.