El Consell d'Eivissa viatjarà a Brussel·les a finals de juny per conèixer les Administracions Europees


Actualizado 5/5/2008 21:07:15 CET

EIVISSA, 05 de Maig (EUROPA PRESS)

El representant de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós, va anunciar aquest matí que representants del Consell Insular, del Centre Balears Europa i la Comissió Europea viatjaran a Brussel·les a finals de juny per conèixer de primera mà el funcionament de les Administracions Europees així com els membres de les comissions europees.

Segons Camós, serà una comitiva de 30 representants de les diverses entitats i Institucions els qui acudeixin a aquesta trobada per conèixer a més quines responsabilitats tenen en l'àmbit europeu.

El representant de la Comissió Europea a Barcelona va afirmar, a Europa Press, que en ocasions no se sap que el 70 per cent de les normatives que entren en vigor tenen origen a Brussel·les i va agregar que algunes tenen aplicació directa i altres segueixen certs tràmits pertinents.

En aquest sentit va apuntar que "assumptes com la seguretat alimentaria, matèria mediambiental, normes per passatgers de transport aeri, o telefonia mòbil entre d'altres són els assumptes que es legislen en l'àmbit Europeu".

Camós va afirmar també que "és important que la idea de què Europa és una zona de Pau i de diàleg arribi als centres educatius".