Govern aprova tres nomenaments d'Eivissa Patrimoni de la Humanitat i Rehabilitació de Patrimoni d'Es Castell


Actualizado 4/12/2009 19:09:51 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern va aprovar avui el nomenament dels tres representants del Govern com membres de les juntes rectores del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat i del Consorci per a la Rehabilitació del Patrimoni del municipi d'Es Castell.

En roda de premsa posterior, la portaveu de l'executiu, Joana Barceló, ha indicat que es va donar llum verda al nomenament de Teresa Martínez i Óscar Canalis en substitució de Rosa Cañameras i Carme Lliteras a la Junta Rectora del Consorci per a la Rehabilitació donis Castell. A més, pel que fa al Consorci Eivissa Patrimoni la substitució serà de Fernando Monar per Teresa Martínez.

Aquests nomenaments es porten a terme atenent al Decret 17/2009, de 9 d'octubre, segons el qual es va establir que els consorcis s'incorporen a la llista d'ens vinculats a la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques.

El Consorci per a la Rehabilitació del Patrimoni d'Es Castell ha estat constituït el maig del 2005 per desenvolupar les actuacions destinades a la rehabilitació del patrimoni ubicat en aquest municipi i dedicar-lo a usos de caràcter públic. A més, pot impulsar, executar, promoure i finançar la construcció d'infraestructures de nova planta de caràcter sociocultural i esportiu.

Per la seva banda, el d'Eivissa Patrimoni de la Humanitat, constituït el mes de març del 2001, té la finalitat de promoure i finançar l'execució d'obres, serveis i instal·lacions i la construcció i establiment de mitjans de transport i comunicacions, així com promoure iniciatives i projectes culturals orientats a la conservació del patrimoni històric.