El Consell Insular d'Eivissa presenta l'Oficina del Pla Integral de la Joventut


Actualizado 16/7/2009 19:52:35 CET

EIVISSA, 16 de (EUROPA PRESS)

El president del Consell Insular d'Eivissa, Xico Tarrés, va presentar avui l'Oficina del Pla Integral de la Joventut de l'illa, instrument que s'encarregarà de planificar, concertar i gestionar les polítiques d'aquest col·lectiu.

A l'acte, Tarrés va estar acompanyat pel conseller de Política Esportiva i Temps Lliure, Mario Avellaneda, i per la presidenta del Consell de la Joventut d'Eivissa, Ana Torres. El president ha destacat que l'objectiu d'aquesta entitat és ajudar que els joves tinguin respostes als seus necessitats, inquietuds, problemes o demandes, en matèries tan diverses com treball, habitatge, educació, salut, cultura, esport, mobilitat o medi ambient.

Tarrés ha matisat que en aquest context també s'abordarà el context de la crisi econòmica, "ja que aquest és un altre dels problemes que preocupen a tots els ciutadans, i també de manera específica també els joves". Per aquesta raó, ha afegit, les polítiques de joventut "s'han d'abordar de manera transversal, des de tots els departaments del Consell d'Eivissa".

L'Oficina del Pla Integral de la Joventut d'Eivissa, dependrà del departament de Política Esportiva i Temps Lliure i recollirà i impulsarà les polítiques del Consell en matèria de joventut, d'acord amb les aportacions i participació de la resta d'entitats i institucions, com el Consell de la Joventut.

Les polítiques de Joventut són competència del Consell d'Eivissa des de l'any 2007. El mes passat el president va signar el decret de reorganització funcional del Consell de l'illa que, entre d'altres instruments, creava l'Oficina del Pla Integral de Joventut, presentada aquest matí.