El Consell de Menorca emprendrà accions legals contra la productora Elsinor


Actualizado 2/7/2009 18:26:13 CET

MENORCA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del Consell de Menorca, Marc Pons, ha anunciat avui que l'Administració Insular emprendrà accions legals contra la productora Castillo d'Elsinor per rescindir unilateralment el contracte de col·laboració per a l'organització del Festival Internacional de Música de Menorca (FIMM).

Pons ha lamentat la decisió presa fa 10 dies per la productora i ha assenyalat que el Consell "defensarà els interessos públics davant de la decisió presa i valorarà amb tot detall les conseqüències que es deriven de la cancel·lació del contracte".

Alhora, Pons ha subratllat que la institució explorarà les possibilitats que el Festival Internacional de Música es pugui desenvolupar un altre cop a l'Illa en un futur tot i que ha assegurat que "la campanya de descrèdit farà molt difícil poder convertir el festival en una proposta atractiva de de cara a altres productores".

En aquest sentit, el conseller de Turisme, Lázaro Criado, ha defensat una vegada més el desenvolupament de la primera edició del FIMM que, segons ha apuntat, va donar com a resultat un alt grau de satisfacció i "zero polèmica".

El president ha criticat l'actitud "desafortunada" del PP, "que ha qüestionat permanentment les tasques de l'empresa Elsinor". "Ara mateix de crisi econòmica demano al PP que se sumi al carro del treball constructiu a favor de Menorca. Cal treballar de manera conjunta des de la unitat i sent capaços d'enviar missatges de treball i esforç", ha apuntat Pons.

"Els resultats no són immediats però aquest camí és el correcte, tot i la crítica i de la ironia del PP", va sentenciar Pons.