El Consell de Menorca inverteix més de 241.000 euros en la millora dels camins rurals de Maó


Actualizado 20/7/2009 19:27:11 CET

MENORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Menorca invertirà un total de 241.253 euros en la millora de diversos camins rurals del municipi de Maó gràcies a un acord signat entre la institució insular i l'Ajuntament.

L'acord estableix que el Consell sufragarà íntegrament el cost de l'execució dels treballs de pavimentació, millora i manteniment dels camins i, segons han assenyalat ahir fonts de l'administració insular, "la Institució està demostrant una ferma voluntat de cooperar amb les corporacions locals per a la millora de la xarxa de camins rurals de l'Illa, de titularitat municipal, conscient de les seves limitacions pressupostàries".

Concretament, el conveni comprèn el condicionament dels camins d'Eymar, [Addaia], sa Forana, del cementiri de Sant Climent i dels Vergers de Sant Joan, on ja s'han iniciat els treballs i, en alguns casos, ja s'han finalitzat. Alhora, també s'actuarà sobre el Camí des Puntarró i el Camí de Talatí, tot i que de moment no s'han adjudicat les obres.

En total, el Consell actuarà sobre una superfície viària de 42.410 metres quadrats, sent les actuacions de més envergadura les del Camí des Puntarró i el Camí de sa Forana.