El Consorci de Transports encarrega la segona enquesta de satisfacció entre els usuaris del transport públic


Actualizado 6/8/2010 19:43:21 CET

PALMA DE MALLORCA, 6 Ago. (EUROPA PRESS) -

El Consorci de Transports de Mallorca ha encarregat la segona enquesta de satisfacció entre els usuaris del transport públic -autobusos interurbans, tren i metro-, aquesta vegada en temporada d'estiu.

Segons ha informat el Govern en un comunicat, aquest estudi serveix per donar resposta a la realització d'una avaluació de la qualitat del servei de les empreses de transport interurbà de viatgers per carretera de Mallorca i de l'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM).

Els resultats obtinguts mostren la valoració i ponderació que els usuaris atorguen a una sèrie d'aspectes, que conformen la qualitat dels serveis. Aquests resultats serveixen per obtenir un Índex de Satisfacció del Client (ISC) que permet informar de la qualitat percebuda com a part fonamental dels contractes-programa en termes d'incentius o de penalització a la gestió dels concessionaris, tot creant les bases per a la millora de la gestió del transport públic regular de viatgers per carretera de Mallorca i del transport ferroviari.