Cort i el Castell de Bellver apagaran mitja hora les seves llums aquest dimarts per el Dia contra la sida


Actualizado 29/11/2010 19:53:05 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma i el Castell de Bellver apagaran aquest dimarts les seves llums entre les 18.30 i les 19.00 hores i donaran suport, d'aquesta manera, a la iniciativa 'Light for Rights' que promou ONUSIDA amb l'objectiu de commemorar el Dia Mundial contra la Sida que es farà el pròxim 1 de desembre.

Amb aquest acte, el Consistori palmesà, segons ha informat en un comunicat, pretén aprofitar la celebració d'aquest esdeveniment per "fer brillar la llum" sobre l'accés a la prevenció, tractament, atenció, suport i drets de les persones amb VIH.

En aquesta iniciativa, que també és promoguda per la Conselleria de Salut i Consum i el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat, es posarà tota la "logística i el personal necessari" perquè es porti a terme aquesta apagada dels dos edificis municipals emblemàtics de manera satisfactòria.

Finalment, l'Ajuntament ha recordat que l'àrea de Salut ha destinat 15.251 euros a l'Associació de Lluita Antisida (ALES), perquè desenvolupi programes i activitats de prevenció d'aquesta malaltia a Palma, un conveni que li permet fer campanyes i tallers informatius de prevenció en diferents espais de la ciutat.