Cristina Rodríguez signarà demà exemplars de 'Com no ser una hortera de pista de bitlles' en El Corte Inglés d'Avingudes


Actualizado 11/3/2008 16:13:27 CET

PALMA DE MALLORCA, 11 de març (EUROPA PRESS)

La televisiva Cristina Rodríguez estarà demà, 12 de març, de 18.30 a 20.30 hores, a El Corte Inglés d'Avingudes signant exemplars del seu llibre 'Com no ser una hortera de pista de bitlles', un manual pràctic que intenta llançar propostes sobre com trobar-se a gust vestint la roba que més s'adapta al físic i al caràcter de cada persona.

Rodríguez, que treballa des de fa molts anys com estilista i figurinista de grans produccions de cinema, és actualment la directora del centre Elite de l'acadèmia 'Supermodelo', programa de televisió emès per Cuatro, canal on hi participa també com tertuliana.

En aquest llibre, editat fa poc, respon tota mena de preguntes que es fan les dones sobre el seu fons d'armari, ajustant-se a diferents pressupostos i edats. Així, vol abordar la moda des d'un punt de vista psicològic. "Hem de començar a desdramatitzar i jugar a l'hora de vestir-nos. Anem a no ser unes horteres. Anem a deixar de ser avorrides", explica Rodríguez.