El CSI-CSIF es congratula per la sentència en ferm del TSJB a favor d'un funcionari del Consell d'Eivissa


Actualizado 16/7/2009 19:54:40 CET

EIVISSA, 16 de jul.. (EUROPA PRESS)

El portaveu del CSI-CSIF a Eivissa i Formentera, Juan Nieto, ha avançat avui que el sindicat es congratula per la sentència en ferm emesa pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB), a favor d'un funcionari del Consell Insular d'Eivissa.

Nieto ha valorat positivament l'escrit pel qual es condemna per difamació l'Associació Amics de la Terra després de posar en dubte en un mitjà de comunicació la professionalitat de l'afectat, a qui van acusar de "redactar informes a la carta".

El sindicat ha recordat que "defensa i defensarà als treballadors públics que, com el nostre company, actuen sempre amb exquisidesa i pulcritud professional". Sobre aquesta qüestió, ha matisat, en un comunicat, que alhora "detesta" que, organitzacions polítiques o afins, usin "estratagemes publicistes del tot val sembrant dubtes i desconfiances amb tal de desprestigiar al contrincant". En aquest cas, ha concretat, "s'han equivocat d'objectiu".

Segons Nieto, els tribunals "han aplicat una sentència justa", que, ha matisat, "esperem serveixi d'exemple perquè, una vegada per totes, deixin que l'empleat públic exerceixi la seva funció que no és una altra que estar al servei de la comunitat".