Deu de persones queden intoxicades lleus per fum en un incendi declarat a un taller de Son Castelló


Actualizado 16/3/2011 15:37:30 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Mar. (EUROPA PRESS) -

Deu persones han rebut assistència sanitària del 061 després de patir aquest matí una intoxicació lleu per fum a conseqüència de l'incendi que s'ha produït aquest matí a un taller de pintura al polígon de Son Castelló, segons han confirmat a Europa Press fonts dels bombers de Palma.

L'incendi s'ha declarat en una nau industrial ubicada al número 38 de la Via Asima, en l'esmentat polígon, dedicada al pintat de vehicles. En concret, el foc ha afectat a la maquinària externa que envolta les diferents cabines de grans dimensions que alberga la nau, i en l'interior de la qual es procedeix al lacat dels vehicles. Les maquines que han resultat danyades pel foc són impulsors, extractors de fum i termos per donar calor.

Així, contigu a la nau afectada hi ha ubicat un concessionari de vehicles Toyota, els treballadors del qual, en adonar-se del foc, han utilitzat els extintors de pols que tenien a mà per fer les primeres tasques d'extinció. Gràcies a aquesta actuació, segons el relat dels bombers, s'ha pogut evitar la propagació del foc. A conseqüència d'això, aquests utilitzats han resultat intoxicats de manera lleu pel fum i pel mateix pols de l'extintor.

Una ambulància del 061 s'ha desplaçat fins al lloc i ha prestat assistència sanitària als intoxicats, que han recobrat ràpidament la normalitat.

El foc ha quedat extingit a les 10.30 hores després de la intervenció de diverses dotacions bombers procedents dels parcs de Són Castelló i de Són Malferit. En concret, han participat en els treballs d'extinció dos camions d'autobomba i un camió [autoescalera]. Un tercer camió autobomba ha estat conduït fins al lloc però no ha estat necessària la seva intervenció.