El director general d'Acció Exterior del Govern participarà a Roma a la XXI Assemblea Plenària Intermediterrània


Actualizado 16/7/2009 14:35:19 CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

El director general d'Acció Exterior i Relacions amb a l'Unió Europea, Jordi Bayona, participarà demà, divendres, a Roma, a la XXI Assemblea Plenària de la Comissió Intermediterrània.

L'Assemblea té com a objectiu analitzar la situació de la Unió per a la Mediterrània quan es compleix un any de la seva creació. Els representants de les regions que formen part de la comissió parlessin de sinergies entre regions i de les polítiques europees destinades a investigació i innovació a l'espai mediterrani.

També valoraran el funcionament de la Comissió Intermediterrània de la conferència de Regions Perifericomarítimes, creada en 1990 amb la finalitat d'expressar els interessos comuns de les regions mediterrànies en les principals negociacions europees.

A la reunió també és present el Director General de Qualitat Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient, Josep Lliteres. En el plenari tractaran la política marítima integrada en la mediterrània i la contribució a l'estratègica mediterrània de l'aigua.