Diverses entitats es manifestaran a Palma aquest dijous contra les retallades socials i la reforma de les pensions


Actualizado 26/1/2011 19:58:30 CET

PALMA DE MALLORCA, 26 Ene. (EUROPA PRESS) -

Diverses entitats -com la CGT, Maulets, CTA, Front Solidari, Revolta Global, Attac Mallorca o Endavant- es manifestaran aquest dijous des de la Plaça España de Palma fins a la Plaça de los Patines, acte de protesta que repetiran dissabte que ve des de s'Escorxador fins a Plaça España, per mostrar el seu rebuig a les retallades socials i a la reforma de les pensions impulsades pel Govern central.

Els actes, que començaran a les 19.00 i a les 18.00 hores, respectivament, busquen mobilitzar a la societat i a les diferents entitats contra aquestes retallades. Segons consideren, les negociacions que s'estan portant a terme a Madrid amb els dirigents de CCOO i UGT amb "total secretisme" i "a la baixa", no auguren "res de bo". A més, "la conducta d'aquests directius suposa una traïció a la lluita" desenvolupada pels sindicalistes en la vaga general del passat 29 de setembre.

Alhora, durant l'acte d'aquest dijous, sota el lema 'Parem la retallada de les pensions', també es portarà a terme una assemblea popular que té com a objectiu proposar noves mobilitzacions.