Els balears es troben entre els més solidaris en el Sorteig de l'Or, segons Ventura24.es


Actualizado 20/7/2010 19:59:00 CET

Madrilenys, barcelonins, alacantins i estrangers, entre els més solidaris en el Sorteig de l'Or, segons Ventura24.es

PALMA DE MALLORCA / MADRID, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els balears (4%), per darrere de madrilenys (18%) i barcelonins (15%) i al costat d'alacantins i estrangers (també 4%), es troben entre els més solidaris en el Sorteig de l'Or de Creu Roja espanyola, que es farà el pròxim 22 de juliol, segons ha comunicat aquest dimarts la gestora de Loteries de l'Estat per internet www.ventura24.es.

Les dades de Ventura24.es, el distribuïdor en exclusiva a Internet de les butlletes del Sorteig de l'Or, són "molt diferents a altres tipus de productes de Loteria Nacional que comercialitza la companyia, tot i que en general i pel perfil dels compradors, ciutats com Madrid i Barcelona estan sempre entre les primeres", ha declarat el director general de la gestora, Anders Kjong.

Amb els fons recaptats en el sorteig, en què Creu Roja espanyola repartirà tres premis en or, tots ells en lingots de 24 quirats, l'organització humanitària finançarà diversos projectes socials i es posaran en marxa programes "dirigits a nens, majors, persones discapacitades, drogodependents, i dones víctimes de violència", a més d'enviar ajuda humanitària a països afectats per catàstrofes naturals, com Haití.

Creu Roja (www.cruzroja.es) és una organització humanitària d'acció voluntària, tasca de la qual està dirigida a donar respostes integrals a les víctimes de desastres i a les persones amb problemes socials, de salut i mediambientals. L'objectiu d'aquesta institució és "estar cada vegada més prop de les persones vulnerables, tant a l 'àmbit nacional com l'internacional, a través d'accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament".

www.ventura24.es, part de la multinacional europea Tipp24, és líder en gestió de Loteries de l'Estat per internet. Fundada en 2002, té més de 350.000 a Espanya. És membre de FECEMD (Federació Espanyola de Comerç Electrònic i Màrqueting Directe) i "té el certificat de Confiança En línia, que l'obliga a complir amb les normes del codi ètic de Comerç Electrònic i Publicitat Interactiva".