Els Bombers de Mallorca reparteixen un camió carregat amb mil joguines entre els nens hospitalitzats a Inca i Manacor


Actualizado 10/12/2010 15:08:55 CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de Mallorca seran els encarregats durant els pròxims dies de repartir un camió carregat amb mil joguines entre els nens hospitalitzats a Inca i Manacor que, desgraciadament, hauran de passar les festes de Nadal a l'hospital.

El camió ha estat rebut pel director insular d'Emergències, Guillem Bauçà; el president de l'Agrupació Ociodeportiva dels Bombers de Mallorca, Joan Fornàs; i els efectius del parc d'Inca. Les joguines han estat donats per El Corte Inglés.

Els efectius del Parc d'Inca aniran vestits amb l'uniforme de bomber a l'hospital per dir-los als nens que els patges reals han deixat aquestes joguines al parc per a ells.

El director insular d'Emergències ha agraït en nom del Consell de Mallorca el gest que ha tingut El Corte Inglés amb els nens, i alhora ha valorat la col·laboració d'aquesta empresa al llarg dels anys amb la institució insular.

Per la seva banda, el cap de les relacions externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez, ha mostrat la seva solidaritat amb els petits i ha reiterat la voluntat de l'empresa de col·laborar amb accions com aquesta en un futur.