Els catalans van elegir Balears, Andalusia i Madrid per vacances, segons eDreams


Actualizado 18/9/2008 18:35:02 CET

BARCELONA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

Els catalans van elegir Balears, Andalusia i Madrid per passar les seves vacances d'estiu, segons dades de l'agència de viatges en línia eDreams, que va registrar dades semblants a l'estiu del 2007. Aquest any, els destins amb més creixement respecte a 2007 van ser Canàries, Balears i Francia.

El conjunt dels espanyols també va preferir Espanya per al seu descans estival, amb Catalunya com destí més demandat, seguida de les Balears i Madrid. L'any 2007, les tres destinacions preferits van ser els mateixos, però el més visitat va ser Madrid, seguit per Catalunya i Balears.

En viatges a l'estranger, els espanyols van preferir els clàssics: Itàlia, França, El Regne Unit i Alemanya. Fora d'Europa, els Estats Units va ser el destí favorit.

En el primer semestre del 2008, més de 2,4 milions de viatgers van reservar vols, hotels i viatges en eDreams, un 49% més que en el mateix període de l'any passat, el que contrasta amb la caiguda de vendes del sector, que va registrar en aquest mateix període un descens del 2%, segons dades d'Associació de Transport Aeri Internacional (IATA).