Els hotelers de la Platja de Palma consideren la suspensió del PRI com "la pitjor solució de les possibles"


Actualizado 15/11/2010 19:47:20 CET

PALMA DE MALLORCA, 15 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma ha considerat la suspensió del Pla de Reconversió Integral (PRI) com "la pitjor solució de les possibles", a l'assenyalar que el nou document urbanístic no es començarà a tramitar fins després de les eleccions autonòmiques el 2011.

Així ho ha manifestat el president d'aquesta associació, Francisco Marín, en declaracions a Europa Press, qui, a més, ha assegurat que amb la retirada del PRI se'n va a recular tot el que s'havia avançat els últims anys fins a situar-se en 2003, quan s'ha començat a gestar el projecte de reforma d'aquesta zona.

Si bé, Marín ha considerat "positiu" que, amb la retirada del pla de reconversió, s'aixequi la suspensió de llicències perquè, així, els hotelers puguin portar a terme reformes en els seus establiments. Tot i això, ha asseverat que aquesta solució era "la que menys interessava a tots".

En aquest sentit, el president dels hotelers ha apuntat que la solució, que ells esperaven, era l'aprovació d'una esmena, de manera unànime, a la Llei de mesures per a la revaloració integral d'aquesta zona, mentre s'estigués tramitant el PRI, per a, així, garantir que els hotelers poguessin fer obres de modernització en els seus negocis ara mateix.

Així, tant l'Ajuntament de Palma com el de Llucmajor podrien continuar atorgant llicències d'obres als hotelers fins a l'aprovació definitiva del pla de reconversió.

D'altra banda, Marín ha criticat que s'estigui "polititzant" el PRI, és a dir, que amb la proximitat dels comicis autonòmics, els partits polítics estiguin utilitzant aquest assumpte amb fins electorals.