Els JEN-PSM consideren "indignant" que el projecte de camp de golf de Son Bosc segueixi endavant


Actualizado 16/7/2009 21:14:15 CET

Assenyalen com "culpables" PP i UM

PALMA DE MALLORCA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els joves del PSM han considerat avui "indignant" la continuïtat del projecte del camp de golf de Son Bosc, presentat per la promotora 'Golf Platja de Muro', i alhora van incidir a assenyalar com "culpables" d'aquest fet a PP i UM per "consentir i promoure el vint-i-quatrè camp de golf a l'illa de Mallorca.

A través d'un comunicat, els joves nacionalistes van instar a la Conselleria de Medi ambient "a la reflexió en defensa del territori ja que, una vegada més, el clientelisme i la carència de compromís amb el nostre entorn, ens passa factura". Així, van fer una cridada al "seny i valentia" per paralitzar "d'una vegada" aquest projecte i fer "una forta aposta pel bé de tots els ciutadans".

En aquest sentit, van expressar la seva "benvinguda" al pla de protecció i conservació de l'orquídia de prat, però han considerat "totalment insuficient" aquesta mesura, i alhora van denunciar la "lamentable aprovació" d'un altre camp de golf a Mallorca, "que desgraciadament no només és un camp de golf més, sinó que resulta una greu amenaça i un atemptat mediambiental per a la seva ubicació tan pròxima a l'albufera d'Alcúdia.

Finalment, van recalcar que aquest projecte demostra la continuïtat "d'un model territorial de consum desorbitat de recursos", que van qualificar d'"inacceptable". Així, van opinar que Mallorca necessita "un model territorial sostenible on no hi hagi cabuda per a cap camp de golf més".