Els pallassos de Sonrisa Médica arriben a l'Hospital Comarcal d'Inca


Actualizado 25/11/2009 19:20:32 CET

PALMA DE MALLORCA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

Els pallassos de Sonrisa Médica van iniciar avui la seva tasca a l'Hospital Comarcal d'Inca (HCI), que té com a objectiu treballar amb els pacients del centre, aportant una dosi "d'alegria i humanitat" durant l'estada dels malalts a la clínica.

Així, els pallassos, en el seu primer dia de treball a l'hospital, han estat rebuts pel gerent de l'HCI, Federico Álvarez, qui els va acompanyar en les seves primeres actuacions en el mòdul d'hospitalització pediàtrica.

Així, des d'avui i al llarg del pròxim mes de desembre Sonrisa Médica farà una sèrie d'actuacions pilot al centre per tenir elements d'avaluació suficients per establir la metodologia de treball adequada per a aquest hospital. Aquest pilotatge ho faran dos veterans de Sonrisa Médica, l'infermer Aspirino i la 2Tora Loli Tiritas. Així, a partir del mes de gener començaran el seu programa d'actuacions setmanals a l'Hospital.

Per la seva banda, Álvarez ha explicat que "l'arribada dels pallassos de Sonrisa Médica a l'Hospital Comarcal d'Inca respon a l'estratègia del centre de proximitat amb el pacient i humanització de l'assistència.