Els pisos més buscats a Balears de compra no superen els 210.000 euros, segons 'pisos.com'


Actualizado 2/7/2009 18:27:18 CET

MADRID, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els ciutadans de les Balears a l'hora d'adquirir un habitatge es decanten per una residència de tres habitacions amb una superfície de 90 metres quadrats i un preu entre 195.000 i 210.000 euros, segons l'estudi elaborat pel portal immobiliari 'pisos.com' basat en les recerques i visites realitzades.

Amb aquests paràmetres, els ciutadans de les illes mostren que la seva inclinació per adquirir un habitatge amb una superfície de 10 metres quadrats més que la mitjana registrada a nivell nacional. A més, l'interval de preu a les illes només és superat a nivell nacional per la mostrada al País Basc.

Respecte al lloguer, el pis més buscat a l'arxipèlag balear té 70 metres quadrats, dues habitacions i una renda d'entre 600 i 700 euros. Aquest 'pis tipus' es repeteix a Andalusia, Astúries, Castella-la Manxa i Múrcia, indica el portal especialitzat.

La renda que estan disposats a pagar els futurs llogaters de la comunitat balear es mou en un preu bastant més alt que la mitjana nacional, situada entre els 400 i els 500 euros. Catalunya, Madrid i Navarra presenta nivells similars als de les Balears en aquest sentit.